Dansschool 5678 verhuist naar Ketelbuiserstraat, huidige zaal wordt gesloopt

Kevin Gunst en Femke Piette verhuizen hun Dansschool 5678 van de Hogewielkestraat naar de Ketelbuizerstraat.
CDR Kevin Gunst en Femke Piette verhuizen hun Dansschool 5678 van de Hogewielkestraat naar de Ketelbuizerstraat.
Na amper één werkjaar verhuizen Kevin Gunst (33) en Femke Fiette (27) hun Dansschool 5678 naar de Ketelbuiserstraat 170 A. De huidige stek in de Hogewielkestraat moet wijken voor een nieuwe ontwikkeling.

Eind augustus 2018 gooide Q-dance na vijftien jaar de handdoek in de ring. Maar Kevin Gunst en Femke Piette, die er beiden al les gaven, namen de fakkel over en startten in september Dansschool 5678 op. Met succes, want nu hebben ze tweehonderd leerlingen. Maar na één werkjaar heeft het koppel besloten te verhuizen. “Door de locatie worden we nog altijd vergeleken met Q-dance en dat is niet wie we zijn”, vertellen Kevin en Femke. “Na een jaar zoeken hebben we een nieuwe stek gevonden. Het was niet makkelijk, want in verschillende panden die we bezochten kon een dansschool stedenbouwkundig gewoon niet. Maar we moesten en zouden in Lichtervelde blijven. Uiteindelijk viel ons oog op het vroegere Hobbycenter in de Ketelbuiserstraat, amper 1,2 kilometer hier vandaan.”

Vanaf september neemt 5678 daar hun intrek. “Alle workshops en kampen vinden deze zomer nog plaats in de Hogewielkestraat. Daarnaast gaan we deze zomer onze nieuwe stek opknappen. Er komt een zwevende dansvloer van 130 vierkante meter, een nieuwe bar, nieuwe douches en toiletten, een zomerterras en we hebben er ook ruime parking en een afgesloten koer.”

De huidige locatie wordt met de grond gelijk. “Het gebouw is verkocht samen met het naastgelegen boerderijtje aan een projectontwikkelaar. Beiden worden gesloopt voor een nieuw project”, besluiten Kevin en Femke.

Meer info op 5678.be.

Kevin en Femke verklapten hun grote verhuisnieuws zaterdagmiddag aan een deel van hun leden.
CDR Kevin en Femke verklapten hun grote verhuisnieuws zaterdagmiddag aan een deel van hun leden.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.