Achttiende Smultoer De Burgersgilde voor vzw Het Ventiel

De Burgersgilde organiseert straks voor de 18de keer de jaarlijkse smultoer
Sam Vanacker De Burgersgilde organiseert straks voor de 18de keer de jaarlijkse smultoer
Cultuurvereniging De Burgersgilde organiseert op zondag 30 juni al voor de achttiende keer een culinaire fietstocht van dertig kilometer op landelijke wegen.

Langs de route zijn opnieuw zes haltes (vooral hoeves) waar telkens een van de zes gangen van het menu aangeboden wordt. Je krijgt een aperitief, soep, hoofdschotel, ijsje, een gebakje met koffie en tot slot nog een drankje. De tocht is geschikt voor het hele gezin. Dit keer gaat de opbrengst naar Het Ventiel uit Hulste, een vzw die zorgt voor een buddywerking voor mensen met jongdementie. “Dankzij Het Ventiel kunnen mensen met jongdementie aan de dagelijkse sleur ontsnappen en samen met hun buddy activiteiten beleven. Wandelen, biljarten, knutselen of uitstapjes maken. Een initiatief waar we graag een financieel steentje aan willen bijdragen”, zegt Mario Schreel van de coördinerende werkgroep.

Deelnemen aan de smultoer kost twintig euro voor volwassenen en tien euro voor kinderen onder de 12 jaar. Kaarten zijn  tot 25 juni alleen in voorverkoop te verkrijgen bij café De Burgersgilde, bij tankstation Decuypere, bij keurslagerij Vanderper, bij Het Ventiel in de Distelbosstraat 13 in Hulste en bij Marc Handsaeme op de Damwegel 5 bus 29 in Lichtervelde. Kaarten kunnen ook besteld worden via marc.handsaeme@skynet.be of op 051/72.38.72.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.