Levensloopbos in het Doornpark

In het weekend van 22 en 23 oktober zal de tweede editie van Levensloop plaatsvinden in Beveren. Na het succes van vorig jaar hebben de organisatie en de gemeente Beveren zich opnieuw geëngageerd om het evenement te organiseren ten voordele van de strijd tegen kanker. Nieuw is dat er ook een Levensloopbos zal worden aangeplant. "Het was vooral belangrijk om een goede locatie te vinden. We hebben nu principieel de beslissing genomen om dit in het Doornpark te doen", zegt schepen van groen en natuurontwikkeling Filip Kegels (N-VA). "We willen de bomen en struiken te koop aanbieden en de opbrengst integraal aan Levensloop schenken. We hebben ook de ambitie hier een jaarlijkse traditie van te maken. In het kader van de strijd tegen kanker denk ik dat het aanplanten van bossen en struiken een mooi signaal is. Het zal de kwaliteit van onze omgeving zeker ten goede komen." (PKM)

Schepen Filip Kegels en collega Ingeborg De Meulemeester hopen van het Levensloopbos een jaarlijkse traditie te kunnen maken.
Kristof Pieters Schepen Filip Kegels en collega Ingeborg De Meulemeester hopen van het Levensloopbos een jaarlijkse traditie te kunnen maken.