Exclusief voor abonnees

Ze is specialiste in veganistische kaasplanken en startte haar eigen plantaardig bedrijf YOSOGREEN: dit is het verhaal van de Leuvense Josefien Smet (28)

Josefien Smet
vertommen Josefien Smet
Een vegan kaasplank of plantaardige kookworkshops? Daarvoor moet je bij Josefien Smet (28) zijn. De Leuvense wil aantonen dat vleesproducten niet onmisbaar zijn in lekkere en gezonde recepten. Wat startte met een persoonlijke blog, mondde uit in het plantaardige bedrijf YOSOGREEN. Wie met kerst wil smullen van veganistische kaasplanken, is bij YOSOGREEN aan het juiste adres.  

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.