Wie volgt Korfbalclub Leuven op als Tofste Sportclub?

Elk jaar huldigt de stad Leuven sportkampioenen in de stadsschouwburg. Maar ook sportclubs die minder competitief ingesteld zijn, verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden. Voor het vijfde jaar gaat Tofsport daarom op zoek naar de Tofste Sportclub van Leuven. Wie volgt op 22 februari 2019 Korfbalclub Leuven op?
KC Leuven won de titel in 2018.
Marco Spelten KC Leuven won de titel in 2018.

“Voor de titel Tofste Sportclub van Leuven tellen niet de sportieve prestaties van de club maar wel de verdiensten op sociaal vlak”, legt schepen van Sport Erik Vanderheiden (CD&V) uit. “Heeft de club een goede sociale omkadering? Kan je er met het hele gezin samen sporten? Organiseert ze verschillende leuke randactiviteiten? Het zijn enkele voorbeelden van een reden om een club te nomineren.”

VIP-uitnodiging

Alle genomineerde clubs worden voorgelegd aan een vakjury met oog voor sociale competenties. De winnende club krijgt een VIP-uitnodiging voor 20 personen voor de Kampioenenviering op 22 februari 2019 en wordt er gehuldigd als Tofste Sportclub van Leuven 2019. Vorig jaar won Korfbalclub Leuven. Welke club gaat dit jaar met titel aan de haal? Leden, vrijwilligers en sympathisanten kunnen vanaf nu hun favoriete club nomineren. Dat kan door een e-mail te sturen naar buurtsport@leuven.be. Daarin moet staan waarom de sportclub het verdient om de ‘Tofste Sportclub van Leuven’ te worden. Ook op www.leuven.be/tofstesportclub vind je een formulier waarmee je je nominatie kan indienen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.