VIDEO. Peter Van Laet (Mama’s Jasje) over het eerbetoon aan Paul Severs op ‘Leive Vloms’

Nu vrijdag staat festival Leive Vloms op de agenda op de Oude Markt in Leuven. Met Bart Kaëll, Mama’s Jasje, Wim Soutaer en Charles van Domburg heeft de organisatie alweer een straffe affiche samengesteld die het goede doel (MS Center in Melsbroek, nvdr) zonder twijfel ten goede zal komen dankzij uw gulle giften.
De eerste editie van Leive Vloms ontstond toen vrienden van Jan Heremans besloten om geld in te zamelen voor MS nadat Jan zelf de diagnose MS kreeg van de artsen.
Vertommen De eerste editie van Leive Vloms ontstond toen vrienden van Jan Heremans besloten om geld in te zamelen voor MS nadat Jan zelf de diagnose MS kreeg van de artsen.

Het Laatste Nieuws uit Leuven neemt u vanaf vandaag elke dag mee achter de schermen van Leive Vloms met bekende Leuvenaars en artiesten die hun kennis van het ‘Leives’ graag met u delen. Vandaag geeft Peter Van Laet van Mama’s Jasje het beste van zichzelf in het ‘Leives’ dat hij toch een beetje onder de knie zou moeten hebben na jarenlang klant te zijn geweest in café Allee op de Oude Markt. Ondertussen geeft Louis Tobback tekst en uitleg over het ontstaan van de naam ‘Leive Vloms’…
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.