Vacature: ben jij onze nieuwe journalist voor Leuven?

Word jij de Marco van het Hageland?
RV Word jij de Marco van het Hageland?
Het Laatste Nieuws is op zoek naar versterking voor de Leuvense redactie van het grootste nieuwsmerk van het land. 

Als regionaal journalist voor HLN ga je elke dag op zoek naar het laatste nieuws en ben je onze ogen en oren in de regio Leuven (Leuven, Boortmeerbeek, Kampenhout, Holsbeek, Bierbeek, Oud-Heverlee, Bertem, Huldenberg, ...). Door jouw vlotte pen en brede interesses schrijf je kleine en grote verhalen over alles wat leeft in jouw streek. Daarnaast heb je een kritische blik, leg je vlot contact en hebben sociale media geen geheimen meer voor jou. Beschik je tot slot over een wagen, ben je flexibel qua werkuren en schrikt freelance werken je niet af? Dan ben jij de journalist die wij zoeken!

Waar moet je zijn om lekker te gaan tafelen? Welke kerstmarkten zijn zeker het ontdekken waard? Welke mensen hebben een verhaal te vertellen? Dat zijn de dingen die onze lezers willen weten. Je trekt elke dag op nieuwsjacht en zoekt graag de verhalen achter de mensen. Je beschikt ook over een breed interesseveld: gerecht, politiek, human story’s, ...

Community manager

Tot slot maak je deel uit van ons nieuw ‘Regiohuis’. We zetten volop in op de combinatie print en digitaal. Zo treed je in jouw rol als journalist, samen met jouw collega’s, ook op als ware community manager van de regionale Facebookpagina.

Begint het al te kriebelen? Solliciteer met een sterke motivatiebrief, en drie van jouw journalistieke parels.

Meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure vind je hier.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.