Twee Leuvenaars betrapt met 300 gram cannabis

Illustratiebeeld.
Getty Images/iStockphoto Illustratiebeeld.
Twee twintigers uit Leuven zijn in de nacht van zaterdag op zondag betrapt met driehonderd gram cannabis aan boord van hun auto. De twee reden op de E314 ter hoogte van Houthalen-Helchteren en werden tegengehouden door de politie naar aanleiding van een snelheidsovertreding. 

Nadat een politieagent hen aan de kant zette, overhandigden ze tijdens de controle de zak drugs aan de agent. Ze verklaarden dat ze elk 150 gram hadden gekocht in Nederland om zelf te verbruiken. Omdat er aanwijzingen waren dat de twee toch zouden dealen, werd de onderzoeksrechter gevorderd. De 28- en 24-jarige Leuvenaars werden voorgeleid op verdenking van bezit, invoer en handel van drugs. Ze werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter en werden vrijgelaten onder voorwaarden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.