Twee chauffeurs zonder verzekering betrapt

Enkele agenten controleren een wagen. (archiefbeeld)
Vertommen Enkele agenten controleren een wagen. (archiefbeeld)
De Leuvense politie zwierde in de nacht van donderdag op vrijdag twee chauffeurs op de bon. Hun auto was immers niet verzekerd, beide wagens werden naar de stallingsplaats van de politie gesleept.

Op de Vaartdijk werd even voor middernacht een 42-jarige man uit Tienen met zijn auto aan kant gezet voor een controle. De veertiger legde een positieve ademtest af. Bij verder nazicht van zijn papieren bleek dat de auto waarmee hij rondreed, niet geldig verzekerd was. De auto werd door de takeldienst versleept naar de stallingsplaats.

Een 23-jarige man uit Boom moest voorbije donderdagavond eveneens afstand doen van zijn wagen omdat deze niet verzekerd was. De auto stond geparkeerd op het fietspad op de Tiensesteenweg. De agenten die het voertuig wilden verbaliseren voor deze overtreding, stelden bij verdere controle vast dat de chauffeur rond reed zonder geldige verzekering.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.