Student die vluchtmisdrijf pleegde nadat hij vijfjarig meisje diepe hoofdwonde bezorgde, geeft zich aan

Isabella-Noa liep een diepe hoofdwonde op nadat ze werd aangereden door een fietser.
Vertommen Isabella-Noa liep een diepe hoofdwonde op nadat ze werd aangereden door een fietser.
De fietser die vrijdagavond het vijfjarig meisje Isabella-Noa aanreed aan de Leuvense Naamsepoort, heeft zich dinsdagavond aangeboden bij de politie voor verhoor. Het gaat om een 23-jarige student uit Halen. Na de aanrijding vertrok de student en liet hij een vals gsmnummer achter.

“De 23-jarige student reed met een huurfiets van de KU Leuven. Omdat mama Natascha Limbourg nadien de student niet telefonisch kon bereiken omdat er iets fout was met het gsmnummer dat zij had gekregen, deed ze nadien aangifte bij de politie. Nadat de student haar verhaal las in de pers, stapte hij naar de politie om een verklaring af te leggen. Ook een getuige die door de betrokken student werd aangebracht, namelijk een vrijwilligster van het Rode Kruis, zal nog worden verhoord”, zo laat de Leuvense politie weten.

Isabella-Noa liep een diepe hoofdwonde op nadat ze werd aangereden door een fietser.
Vertommen Isabella-Noa liep een diepe hoofdwonde op nadat ze werd aangereden door een fietser.

Ondertussen blijkt dat Isabella-Noa er niet zo goed aan toe is. “Ze heeft een hoofdwonde van meer dan tien centimeter opgelopen tot aan haar schedel. Eigenlijk is ze gescalpeerd. Ze krijgt antibiotica via een infuus, haar haartjes zijn afgeschoren en ze is gehecht. Kortom, ze heeft veel pijn. Eerst was ze ontslagen uit het ziekenhuis, maar ze voelde zich zo slecht dat ze opnieuw is opgenomen”, zegt mama Natascha nog.

Isabella-Noa liep een diepe hoofdwonde op nadat ze werd aangereden door een fietser.
Vertommen Isabella-Noa liep een diepe hoofdwonde op nadat ze werd aangereden door een fietser.8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Raoul Hoylaerts

  een nummerplaat op een fiets,net zoals op bromfiets en moto,en (hetzij beperkte)wegentaks betalen.lichten en remmen dienen eveneens te werken.niet meer zoals nu,ik ben met de fiets en mag alles.

 • Dirk Pieters

  Welke studie richting zou die volgen opleiding crimineel, oppakken en voorlopig niet meer loslaten misschien dat hij dan begrijpt dat dit soort gedrag niet in een normale maatschappij thuis hoort

 • Toran Korshnah

  Veel beterschap aan Isabella-Noa.

 • Sara Verstraeten

  Ocharme zo zielig voor die boeleke

 • Edgard Van Echelpoel

  Een eigenschap van de mens is dat hij,zij trauma's goed kan overwinnen.Veel beterschap lieve kind en laat je overweldigen door tonnen liefde van je intimi.