Stad Leuven wint alweer sportaward

De stad Leuven is in de prijzen gevallen. Voor het tweede jaar op rij wint de stad de ‘#sportersbelevenmeer-award’ van Sport Vlaanderen. “Leuven eindigde ook in de top drie voor de organisatie van de Leuven Night Run”, aldus schepen van Sport Erik Vanderheiden (CD&V).
Met de Leuven Night Run eindigde de stad Leuven in de top drie.
Vertommen Met de Leuven Night Run eindigde de stad Leuven in de top drie.

Ook in 2018 daagde Sport Vlaanderen alle Vlaamse gemeenten en steden uit om deel te nemen aan de #sportersbelevenmeer-campagne. Met de #sportersbelevenmeer-campagne willen Sport Vlaanderen en de Vlaamse steden en gemeenten meer mensen aan het bewegen krijgen door het posten van foto’s op sociale media, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van sportinitiatieven op het werk. De stad Leuven toonde zich in het verleden al een enthousiaste deelnemer van die campagne. Met succes want vorig jaar haalde de Leuvense sportdienst de award binnen. En ook dit jaar viel de stad Leuven in de prijzen, tot groot plezier van schepen van Sport Erik Vanderheiden (CD&V). “Onze sportdienst sleepte voor het tweede jaar op rij een award in de wacht”, glundert schepen Vanderheiden. “Daarnaast eindigde Leuven ook in de top 3 van Vlaams-Brabant voor het organiseren van een sportevenement waar beleving centraal staat nl. de Leuven Night Run.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.