Stabiele coronacijfers in UZ Leuven

vertommen
In UZ Leuven worden nog vijftien coronapatiënten verzorgd. Dat zijn er twee meer in vergelijking met woensdag maar ondanks die lichte stijging blijft het aantal patiënten met een bevestigde besmetting stabiel.

UZ Leuven is hét referentielabo voor coronatesten en vangt ook patiënten met een bevestigde besmetting op. In het ziekenhuis worden momenteel vijftien patiënten verzorgd die besmet zijn met het coronavirus. Daarvan liggen er vier patiënten op intensieve zorg, waarvan drie aan een beademingstoestel. Stabiele cijfers in vergelijking met woensdag. Toen werden er in UZ Leuven dertien coronapatiënten verzorgd. Daarvan lagen er vier op intensieve zorg, waarvan drie aan een beademingstoestel. Het aantal positieve coronatesten blijft ook erg laag. In het totaal deed UZ Leuven al testen bij 39.209 patiënten, waarvan 5.263 testen positief waren. Op woensdag gebeurden er in het Leuvense labo nog 160 testen waarvan er slechts drie positief waren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.