Speelterrein Ten Wijngaard officieel geopend

De stad Leuven investeert in nieuwe speelterreinen. Zopas werd speelterrein Ten Wijngaard in de gelijknamige straat geopend door schepen van Jeugd Dirk Vansina (sp.a).
Zwarte pieten kwamen speelterrein Ten Wijngaard mee openen.
Vertommen Zwarte pieten kwamen speelterrein Ten Wijngaard mee openen.

Leuven is naar eigen zeggen een stad op maat van kinderen. Het kindvriendelijke beleid blijkt onder meer uit investeringen in meer en betere speelterreinen, niet enkel in het centrum van de stad maar ook in de deelgemeenten. Zopas werd speelterrein Ten Wingaard in de gelijknamige straat feestelijk geopend in aanwezigheid van schepen van Jeugd Dirk Vansina (CD&V). “Tijdens de opening konden de kinderen deelnemen aan enkele leuke workshops. Die stonden volledig in het thema van Sinterklaas. Op het speelterrein kunnen de kinderen onder meer spelen op een nieuwe glijbaan en enkele schommels. Spelen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. De stad Leuven blijft dan ook investeren in meer en betere speelterreinen voor de jongsten onder ons”, besluit schepen Dirk Vansina.

Schepen Dirk Vansina (CD&V) belooft nog meer nieuwe speelterreinen in Leuven.
Vertommen Schepen Dirk Vansina (CD&V) belooft nog meer nieuwe speelterreinen in Leuven.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.