Schoolbellen luiden voor het recht op onderwijs

Ook dit jaar luiden scholen op vrijdag 5 oktober de schoolbel extra veel en lang naar aanleiding van de symbolische actie ‘Saved by the bell’ van Studio Globo op de Internationale Dag van de Leerkracht. 
In het Miniemeninstituut in Leuven waren de smartphones alomtegenwoordig om te pleiten voor recht op onderwijs.
Vertommen In het Miniemeninstituut in Leuven waren de smartphones alomtegenwoordig om te pleiten voor recht op onderwijs.

“Met Saved by the bell willen we de politici en beleidsmakers herinneren aan hun engagement om de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen te realiseren tegen 2030. Men vraagt wereldwijd meer aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs. Ook in onze school Miniemeninstituut namen we deel aan de actie. We organiseerden een belactie op de speelplaats. Na de welbekende Iceland clap lieten we de 500 gsm’s van onze leerlingen en collega’s bellen”, zegt Edelhard Moens Edelhard.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.