Sabine Vandenplas (Groen) vervangt Ann Li tijdelijk in de Leuvense gemeenteraad

Sabine Vandenplas deed al ervaring op in de OCMW-raad.
Groen Sabine Vandenplas deed al ervaring op in de OCMW-raad.
Sabine Vandenplas legt vanavond de eed af als gemeenteraadslid voor Groen in Leuven. Ze vervangt tijdelijk Ann Li die om medische redenen een pauze inlast. Sabine woont in Wilsele-Putkapel en zetelde de vorige legislatuur al in de OCMW-raad.

“Met spijt in het hart zet ik tijdelijk een stap terug om medische redenen”, laat Ann Li weten. “Ik ben blij dat Sabine erbij komt en wens haar veel succes. Ik hoop dat ik na een paar maanden terug kan aansluiten met hernieuwde energie en een gezonder lichaam.” 

Sabine Vandenplas heeft ervaring als OCMW-raadslid in de vorige legislatuur en is momenteel bestuurder bij museum M. Ze zal vanaf nu ook zetelen in de commissies cultuur, personeel en organisatie, sociale zaken, economie en werk en zal Ann ook vervangen in de raad van bestuur van Zorg Leuven. Sabine Vandenplas heeft er naar eigen zeggen zin in. “Ik wil resultaten boeken om van Leuven nog meer een stad te maken waar iedereen zich thuis voelt, ook in de deelgemeenten zoals in mijn eigen Wilsele-Putkapel.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.