Rens (19): “Ik stem Groen!”

Leuvense studenten over Veto-peiling

De 19-jarige Rens is niet verbaasd dat Groen als grote winnaar uit de peiling van studentenblad Veto is gekomen. “Het thema klimaat is opgepikt door de jonge generatie”, klinkt het.
Rens is er al uit. Hij stemt met veel overtuiging voor Groen.
Vertommen Rens is er al uit. Hij stemt met veel overtuiging voor Groen.

“Ik merk wel dat Groen goed in de markt ligt bij de Leuvense studenten”, vertelt Rens die criminologische wetenschappen studeert aan de KU Leuven. “Je voelt ook dat het thema klimaat is opgepikt door de jonge generatie, mede dankzij de klimaatmarsen van Anuna De Wever. Zelf ben ik al heel mijn leven Groen en op 26 mei zal ik dan ook voor Groen stemmen. Hoewel de groene thema’s het goed doen bij studenten merk ik soms ook wel dat het thema migratie veel wordt besproken onder studenten. In die zin denk ik dat Vlaams Belang ook wel zal stijgen maar niet zo spectaculair als Groen. Persoonlijk betreur ik dat extreemrechts ook in de lift zit in de aanloop naar de verkiezingen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.