Provinciebestuur neemt nieuwe maatregelen: camperterrein in Kessel-Lo afgesloten

Het camperterrein in het provinciedomein is gesloten tot nader order.
vertommen Het camperterrein in het provinciedomein is gesloten tot nader order.
De provincie Vlaams-Brabant neemt nieuwe maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. Zo wordt het camperterrein in het provinciedomein in Kessel-Lo afgesloten.

De provincie Vlaams-Brabant volgt de ontwikkeling van de corona-epidemie op de voet en nam bijkomende maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zo worden de audities in het Provinciehuis vanaf nu schriftelijk georganiseerd. Audities zijn vergaderingen in het kader van de beroepsprocedure bij vergunningen. “Gevolg gevend aan de beslissing van het federaal crisiscentrum over de sluiting van de kampeerbedrijven heeft de provincie ook besloten om het camperterrein in Kessel-Lo te sluiten. Provinciale school De Wijnpers in Leuven blijft open voor de opvang van leerlingen, maar deze opvang wordt nu wel beperkt tot kinderen van ouders in essentiële beroepen”, zegt gedeputeerde Bart Nevens (N-VA).

vertommen1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Albert De Vries

    Waar gaan de mensen die mobiel wonen nu nog terecht kunnen voor het lozen van hun afvalwater en de toiletcassette en voor het innemen van het nodige proper water en het soms noodzakelijke aansluiten aan 230 V stroom ? Zo breng je deze mensen in problemen want op campings kunnen ze ook al niet meer terecht. Een slecht, ondoordacht idee is dit.