Porsche & Coffee serveert oldtimers in foodhall De Smidse

In foodhall De Smidse in de Sluisstraat in Leuven kan je vandaag oldtimers en andere bijzondere wagens bewonderen tijdens event Porsche & Coffee. Ster van de dag was de Porsche 911 ‘Pink Pig’ van de bekroonde beenhouwer Erwin Mertens die ook een winkel heeft in De Smidse.
Aan De Smidse in Leuven halen de liefhebbers van Porsche vandaag hun hartje op.
Vertommen Aan De Smidse in Leuven halen de liefhebbers van Porsche vandaag hun hartje op.

De liefhebbers van mooie wagens kunnen vandaag nog tot 16 uur in foodhall De Smidse in Leuven aan het goede adres. Heel wat oldtimers en speciale wagens verzamelden er voor event Porsche & Coffee. Er kwamen ook enkele bijzondere gasten langs om meer te vertellen over de boeiende geschiedenis van koffie en auto’s. Lutgarde Paeps nam het deel koffie voor haar rekening terwijl racepiloot Bert Longin kwam praten over mooie wagens en autoracen. “Het is een event waarop liefhebbers van Porsche, oldtimers en speciale auto’s elkaars wagen kunnen bewonderen. Met een heerlijke koffie- en ginbar, een barbecue zal ook de innerlijke mens niets tekort komen. Verder voorzien we animatie met onder meer een springkasteel, een coverband en allerlei standjes met leuke gadgets”, zegt Erwin Mertens van beenhouwerij De Kapblok die zelf een winkelruimte heeft in De Smidse. Ster van de dag was trouwens een sportwagen van Erwin Mertens: de Porsche 911 ‘Pink Pig’ uit 1973.

Vertommen
Vertommen
Vertommen
Vertommen
VertommenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.