POLL: wat brengt de toekomst voor de Leuvense Bondgenotenlaan?

Vertommen

De Bondgenotenlaan in Leuven kampt met 15 % leegstand en dat is opmerkelijk meer dan het Leuvense gemiddelde van 8,5 %. Leuven is nog steeds één van de betere leerlingen van de klas in vergelijking met andere centrumsteden maar er moet wel actie worden ondernomen om de belangrijkste winkelstraat van Leuven nieuw leven in te blazen. Luc Cauberg - die de handelaars van de Bondgenotenlaan vertegenwoordigt- ziet het drukke busverkeer als boosdoener. Moet de winkelstraat evolueren naar een verkeersvrije straat? Deel uw mening met ons. 

Poll

Wat brengt de toekomst voor de Leuvense Bondgenotenlaan?

 • Evolueren naar een volledig verkeersvrije Bondgenotenlaan 42%
 • De huidige situatie met busverkeer en beperkt autoverkeer behouden in de Bondgenotenlaan 58%4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kristof Vangroenderbeek

  Een stadsbus erdoor en niet elke bus nu...dat zou al veel oplossen. Vanaf 11uur ook geen verkeer meer en mooier aanleggen van de straat.

 • Degeest Etienne

  De torenhoge huurprijzen zijn hier zeker en vast de grote boosdoener, huurprijzen van 8000/maand en meer, hoeveel moet je hiervoor verkopen, en ook zeker de e-commerce.

 • Frederik Boogaerts

  Doet is niet de reden de reden is de mindere veiligheid en het weren van de auto

 • Dennis Andersen

  De juiste keuze staat er niet tussen, terug meer verkeer toelaten. De handel gaat kapot sinds men aan geen enkele winkel nog even kan parkeren om zware aankopen in te laden. Vooral alles wat elektro en HiFi is dan, loop eens met een versterker van 28kg door de straten. En ja, ook om te laden of lossen krijgt men van overijverige agenten een boete als foutparkeerder, niet normaal want laden is niet parkeren en mag normaal overal.