POLL: politiekantoor Grote Markt heropenen of niet?

Het zware geweld op een man aan café Komeet op de Oude Markt in Leuven in de nacht van donderdag op vrijdag om 5.13 uur brengt de vraag boven water of het zinvol zou zijn om het politiekantoor op de Grote Markt te heropenen. Neem deel aan de poll van Het Laatste Nieuws en laat uw mening weten…
Zaakvoerder van de Komeet Kenan Cakar, klaagt geweld aan voor zijn zaak ,op de Oude Markt in Leuven
Vertommen Zaakvoerder van de Komeet Kenan Cakar, klaagt geweld aan voor zijn zaak ,op de Oude Markt in Leuven

Een man die uit het niets een kickbokstrap tegen het hoofd krijgt en onmiddellijk tegen de grond gaat. De daders laten het slachtoffer voor dood liggen… Het zijn harde en confronterende beelden. Blijft de vraag of een heropening van het politiekantoor op de Grote Markt een oplossing kan bieden aan gewelddadige incidenten in het Leuvense uitgaanscentrum. De sluiting van het politiekantoor staat alvast niet ter discussie bij het korps dat de muurtelefoon voldoende vindt om de politie te verwittigen in noodgevallen.

Poll

Moet het politiekantoor op de Grote Markt opnieuw open of mag de deur dicht blijven?

 • Ja, het politiekantoor moet opnieuw de deuren openen 89%
 • Nee, de deurtelefoon aan het politiekantoor is voldoende 11%3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Raoul Hoylaerts

  zolang straffeloosheid heerst zal zoiets alleen maar toenemen..

 • Valere Oversteyns

  Op (vrij?)korte termijn zou een politieantenne geopend worden in een deel van het Leuvense stadhuis, met name de ruimte die momenteel in gebruik is door de jeugd van 'Mijn Leuven' in de Naamsestraat. (bron: Commissie veiligheid, communicatie en algemene coördinatie). Of die dan ook constant gaat bemand zijn?...

 • Luc Soetaerts

  Twee politiemensen die ‘s nachts een kantoor moeten openhouden? Doe eens normaal. Met een open kantoor ben je niets. Politie hoort op straat en dat zijn ze in leuven meer dan je denkt.