Politie heeft handen vol met dronken feestvierders

De politie heeft woensdag- op donderdagnacht de handen vol gehad met dronken feestvierders. Heel wat studenten hebben de nacht doorgebracht in een politiecel.
Vertommen

Een 22-jarige student uit Hasselt werd donderdag om 5 uur slapend op de grond in de Zeelstraat aangetroffen. De twintiger was niet wakker te krijgen en sliep zijn roes verder uit in de cel.

Een 17-jarige uit Kortenberg lag te slapen op de grond aan het busperron aan het station. De minderjarige lag met de benen op het rijgedeelte van de bussen. Met veel moeite kon hij worden wakker gemaakt. 

Een 18-jarige uit Putte was zo dronken dat hij geen zinnig woord meer kon uitbrengen en telkens opnieuw bijna het bewustzijn verloor. Hij werd met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Ook een 18-jarige jongedame uit Kortrijk werd naar ziekenhuis gebracht, nadat ze onwel geworden was. Een 17-jarige uit Haacht kon niet meer op zijn benen staan en werd naar het Heilig Hartziekenhuis overgebracht. Hij kon geen woord meer uitbrengen.

Een 19-jarige studente uit Lubbeek werd door een patrouille opgemerkt toen ze met haar fiets in de Brusselsestraat ten val kwam. Ze stapte weer op de fiets en kwam even verder opnieuw ten val. Ze was onder invloed van alcohol. Tijdens de overbrenging naar het commissariaat braakte ze ook nog in het politievoertuig. De vrouw kwam van een mojitocantus.

Twee jonge mannen, een 18-jarige uit Hoegaarden en een 23-jarige uit Leuven, werden woensdag om 20.30 uur al met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg overgebracht. De twee werden door een patrouille opgemerkt toen ze mekaar ondersteunend door de Minckelersstraat strompelden. Daarbij liepen ze stomdronken bijna een voorbijrijdende fietser omver.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jef Van De Plas

  Een mojito cantus , wie verzint dat, gewoon onverantwoord,cantussen met sterke drank, wordt aan de inrichters daarvan geen enkele verantwoording gevraagd? Nee de politie moet dat maar oplossen.

 • Lorea Del Rio

  Onze toekomst....

 • William Bonny

  De opvolgers&elite van de millennium babyboom en toekomstige leiders van ons land. Niet moeilijk dat het steeds maar bergaf gaat met ons land. Ze mogen er trots op zijn

 • Buyle Jean

  En de ouders denken ...wat een brave kinderen...