Pieter uit ‘Down the road’ maakt droom waar op Leuven Kermis

Pieter uit ‘Down the road’ kreeg de eer om het lint door te knippen.
vertommen Pieter uit ‘Down the road’ kreeg de eer om het lint door te knippen.
De Septemberkermis, beter bekend als Leuven Kermis, is vrijdagavond officieel geopend. Schepen van Feestelijkheden Denise Vandevoort (sp.a) liet de eer aan niemand minder dan Pieter uit het televisieprogramma ‘Down the road’. “Het was de grote droom van Pieter om de kermis officieel voor geopend te verklaren”, aldus schepen Vandevoort.

Leuven Kermis is officieel open. Nog tot 22 september kan je elke dag vanaf 16 uur terecht op het Monseigneur Ladeuzeplein, het Herbert Hooverplein en het Martelarenplein waar meer dan 70 attracties garant staan voor puur plezier. Schepen Denise Vandevoort, bevoegd voor Feestelijkheden, bracht dit jaar een bijzondere gast mee om Leuven Kermis officieel voor geopend te verklaren. Niemand minder dan Pieter uit het bekende televisieprogramma ‘Down the road’ had immers één grote droom: de kermis openen. Die droom werd werkelijkheid, tot groot plezier van Pieter, die duidelijk genoot van de fanfare die hem begeleidde bij zijn belangrijke taak.

vertommen
vertommen
vertommen
vertommen
vertommen
vertommenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.