PickNick in het Park op 4 augustus: tijd voor het gezelligste moment van de zomer!

Vertommen
Op 4 augustus is het weer zover: naar jaarlijkse gewoonte is iedereen welkom op PickNick in het Park in het Leuvense stadspark om er te genieten van de stralende zon en heerlijke zelfgemaakte hapjes.

“Met het thema ‘De (kleine) Chef’ willen we ieders kooktalent naar boven halen en hopen we de deelnemers te inspireren hun lekkerste kookcreaties mee te nemen”, zegt schepen Denise Vandevoort (sp.a). “De meest getalenteerde chefkoks en de best verklede picknickers maken bovendien kans om een leuke prijs te winnen. We verwelkomen alle ingeschreven deelnemers ook met een duurzaam cadeautje en trakteren hen op een kleine versnapering en een drankje. Voorzien van eigen picknickdeken, heel wat lekkers en met veel enthousiasme verwachten we iedereen zondag 4 augustus tussen 10 en 13 uur. Kom er proeven van de gezellige sfeer in het hartje van Leuven en kom even helemaal tot rust. En wie nog meer honger heeft, kan vervolgens afzakken naar Hapje-Tapje dat ook nu zondag plaatsvindt in de binnenstad!”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.