Parket neemt vrachtwagen in beslag: bestuurder zonder rijbewijs onder invloed van alcohol

Vertommen
De Leuvense politie blijft verkeerscontroles doen in coronatijd. Dat bleek eens te meer toen een vrachtwagenchauffeur aan de kant werd gezet. De man had te diep in het glas gekeken.

Een motorrijder van de verkeerspolitie zette de vrachtwagen in het centrum van Leuven aan de kant. De 65-jarige Leuvenaar die achter het stuur zat, was duidelijk onder invloed van alcohol. Dat werd even later ook bevestigd door een alcoholtest. Alsof dat nog niet genoeg was, bleek de zestiger ook niet over een geldig rijbewijs te beschikken. Het parket nam de vrachtwagen tijdelijk in beslag en liet het voertuig overbrengen naar de stallingsplaats van de politie. De Leuvense politie laat ook nog weten dat er ondanks de corona-epidemie nog steeds verkeerscontroles worden gedaan.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.