Exclusief voor abonnees

Mo uit Leuven kreeg woning aangeboden van familie Appeltans maar wist niet wat hij zag: “Berg rottende vuilniszakken” Stad Leuven ondernam al actie

In rode letters schreef iemand de boodschap 'Appeltans sterf' op een gevel in de Tiensestraat. De bekende familie met veel eigendommen in Leuven blijft kritiek krijgen van huurders.
Vertommen In rode letters schreef iemand de boodschap 'Appeltans sterf' op een gevel in de Tiensestraat. De bekende familie met veel eigendommen in Leuven blijft kritiek krijgen van huurders.
Het Leuvense stadsbestuur stelde zopas mooie cijfers voor over de verhoogde controles op de kwaliteit van huurwoningen, maar volgens PVDA zijn nog lang niet alle ‘woonkankers’ bestreden. Gemeenteraadslid Line De Witte kreeg beelden van Mo die een huurwoning kreeg aangeboden van de veelbesproken familie Appeltans en die laten weinig aan de verbeelding over. “Net een stort. Alles is vuil en kapot”, aldus Mo.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jozef Van Vaerenbergh

    Rottend afval en vernielingen ? Achtergelaten door wie ?