Man (49) in elkaar geslagen aan station van Leuven

Vertommen
Een 49-jarige man werd in de nacht van zaterdag op zondag het slachtoffer van zinloos geweld aan het station van Leuven.

De man zonder verblijfplaats zat in de wachtzaal van het busstation toen hij plots lastig gevallen werd door vier jongeren. Ze lachten hem uit maar toen hij reageerde, werd hij meteen aangevallen. De veertiger kreeg rake klappen. Daarna zetten de jongeren het op een lopen. Getuigen verwittigden meteen de politie maar de vechtersbazen konden niet meer aangetroffen worden in de omgeving. Het slachtoffer liep gelukkig slechts lichte verwondingen op en werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. De politie gaat nu via de bewakingsbeelden proberen de identiteit van de daders te achterhalen.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudi Swinnen

  Dit tuig verdient het niet eens om *vechtersbazen* genoemd te worden . Dit zijn gewoon lafaards die met zijn vieren een weerloze man in mekaar timmeren .

 • Gino Vandenheede

  Zolang spa daar aan de macht is zal er niet veel veranderen.

 • Koenraad Verstraeten

  Ach, die stoute 'jongeren' alweer. Tsss, tsss!

 • Hans Verbiest

  Vroeger was Leuven een toffe stad,nu om te mijden

 • gilberte Vergaelen

  De burgemeester lapt daar alles aan zijn laars, het is immers een van vreemde makelij, dus hij sluit zijn ogen en oren!