Leuvenaar neergestoken met schroevendraaier

Illustratiebeeld.
Vertommen Illustratiebeeld.
De politie was afgelopen weekend zichtbaar aanwezig in het Leuvense uitgaansleven om problemen te voorkomen. Dat was nodig want enkele heethoofden belandden zelfs in de cel. Eén Leuvenaar werd gestoken met een schroevendraaier.

Na incidenten in de voorbije weken speelt de Leuvense politie kort op de bal om problemen in het uitgaansleven te voorkomen. Ook dit weekend konden de patrouilles erger voorkomen door zichtbaar aanwezig te zijn in het centrum. De politie kon enkele schermutselingen vroegtijdig afbreken en was telkens snel ter plaatse bij meldingen van overlast. 

Enkele heethoofden mochten uiteindelijk afkoelen in de politiecel. Zaterdagnacht ontstond er in de vroege uurtjes wel een vechtpartij waarbij een 22-jarige Leuvenaar gestoken werd met een schroevendraaier. De politie merkte het tumult en kwam meteen tussenbeide. De verdachte werd ingerekend en ter beschikking gesteld van het parket. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jeff Nys

    Leuven is niet meer wat het was! Ik voel me er in elk geval niet meer veilig! Ooit was het anders! Je kon snachts op je dooie gemak door de stad wandelen! Nu kijk je steeds over je schouder