Leuven is een biercafé armer. En ook einde verhaal voor L-café, waar de kost van de bomma op tafel kwam...

In oktober 2012 lanceerden Liesbet en Lori Schoonvliet L-café op de Oude Markt in Leuven. Afgelopen weekend trokken ze definitief de deur achter zich dicht. L was gespecialiseerd in ‘het menu van de bomma’ en lekkere bieren.
Eén (eet)café minder op de Oude Markt  sinds dit weekend want L-café heeft de deur voorgoed gesloten.
Vertommen Eén (eet)café minder op de Oude Markt sinds dit weekend want L-café heeft de deur voorgoed gesloten.

Het is over en uit voor L-café op de Oude Markt in Leuven. Wat begon als een mooi verhaal met de gedreven zussen Liesbet en Lori Schoonvliet, eindigt als een zaak die meer energie vergde dan eruit te halen was. Het was nochtans een leuk concept dat ze zussen in 2012 lanceerden in Leuven. Ze openden een eetcafé dat gespecialiseerd was in de typische gerechten van de ‘bomma’ met lekkere stoemp als uithangbord. “Er is niets mis met onze Belgische keuken”, klonk het toen. Ook voor speciale bieren zakten de liefhebbers graag af naar L-café. Hoewel de zussen hun zaak runden met veel liefde, bleek het toch moeilijk haalbaar om nog langer de deuren open te houden. Leuven verliest met de sluiting van L-café een lekker eetadresje maar is tegelijk ook een biercafé armer.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.