Exclusief voor abonnees

Leerkrachten, ouders en leerlingen getuigen over hun aversie tegen fusieschool Perron 3000. “Dit is stuitend amateurisme!”

Scholieren betogen in Leuven tegen Perron 3000. De doodskist laat geen twijfel bestaan over de mening van de leerlingen en de leerkrachten die deelnamen aan de betoging.
vertommen Scholieren betogen in Leuven tegen Perron 3000. De doodskist laat geen twijfel bestaan over de mening van de leerlingen en de leerkrachten die deelnamen aan de betoging.
Ze waren met zo’n 2.000 en ze lieten duidelijk weten dat ze niet gediend zijn met de geplande scholenfusie in Leuven. We hebben het uiteraard over de Leuvense leerkrachten, leerlingen en ouders die op straat kwamen tegen fusieproject Perron 3000. Dat zou het einde betekenen van de aparte eerste graad in het Paridaensinstituut, het Sint-Pieterscollege en het Heilige Drievuldigheidscollege. HLN verzamelde getuigenissen.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nuReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.