Koffiebar We Love Coffee viert eenjarig bestaan met party

We Love Coffee van Marco en Karin bestaat 1 jaar.
Vertommen We Love Coffee van Marco en Karin bestaat 1 jaar.
We Love Coffee, de hippe koffiebar in de Diestsestraat,  viert zaterdag zijn eenjarig bestaan. Verschillende deejay’s maken er een onvergetelijk feest van voor de jarige uitbater Marco Hermans. Het is een bewogen jaar geweest voor de koffiebar.

We Love Coffee werd al bij een eerste deelname genomineerd voor het jaarlijkse Horeca Galagebeuren. “Het gerenommeerde Venuez magazine selecteerde We Love Coffee bij de beste vijf koffieconcepten in België. We grepen naast de prijs, maar onze nominatie en vertegenwoordiging voor de stad Leuven waren een hele eer”, zo vertelt Marco, die de zaak runt met zijn vriendin Karin Kosmelova.

We Love Coffee van Marco en Karin bestaat 1 jaar.
Vertommen We Love Coffee van Marco en Karin bestaat 1 jaar.

De reden voor de -toch speciale- nominatie is volgens Marco niet ver te zoeken. Onze koffiebar is rijk aan speciale producten. Denk maar aan de speciale drankjes zoals de lattes, ons Belgisch huisbier Kerel, Fritz limonades, verschillende soorten melk voor de koffielovers en vegan raw cake en cupcakes. Zulke zaken vind je niet overal, maar dat bieden wij onze klanten wél aan. En een groot succes is de heerlijke Marlenka honingnotentaart uit Tsjechië, het thuisland van Karin, de altijd even vriendelijke huisbarista”, lacht Marco.

Het feest voor het eenjarig bestaan vindt zaterdag plaats van 17 tot 23 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.