Kersvers ambassadeur Bjorn Ruytinx meteen aan de bak op fandag OHL

Kersvers ambassadeur Bjorn Ruytinx gaat op foto met fans.
OHL Kersvers ambassadeur Bjorn Ruytinx gaat op foto met fans.
Het was niet de meest gedroomde fandag voor de supporters van OHL zaterdag. De traditionele oefenmatch op de fandag ontbrak door afzegging van tegenstander Heerenveen. Ook de open training van 14.30 uur tot 16 uur in het King Power at Den Dreef stadion werd uiteindelijk afgelast op vraag van de greenkeepers om het terrein door de regen niet meer te belasten. 

Bjorn Ruytinx, kersvers ambassadeur van de club, moest het leed verzachten. Ruytinx deelde tijdens de stadiontour handtekeningen uit en ging er met fans op de foto. Een honderdtal fans daagde op tijdens de fandag in de miezerige regen. Optredens van Belle Perez en Wim Soutaer zorgden voor afleiding. Daarna was het aan spelers en staf tijdens de ploegenvoorstelling waar de speler- en trainersnamen door de supporters werden gescandeerd. De fandag werd afgesloten met een handtekeningensessie. OHL moet zaterdag een eerste keer aan de bak bij de start van de competitie. OHL speelt thuis om 17 uur tegen promovendus Virton. 

Mensen schuiven aan om een handtekening van de spelers te scoren.
Vertommen Mensen schuiven aan om een handtekening van de spelers te scoren.
Nieuwkomer Tom Van Hyfte (rechts) deelt handtekeningen uit.
Vertommen Nieuwkomer Tom Van Hyfte (rechts) deelt handtekeningen uit.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.