JCI Leuven organiseert gezelschapsspelletjesdag

Wie houdt van gezelschapsspelletjes, kan op 10 november terecht in leercentrum Agora, in de Edward van Evenstraat. “Jong en oud kan er verschillende spellen gratis ontdekken in groep, met twee of alleen", aldus de organisatoren.

Ook buurtwerk t’ Lampeke, een organisatie die zich inzet tegen armoede in het Leuvense, stelt er haar eigen gezelschapsspel voor. Naast het ontdekken van nieuwe spelletjes zijn oude, gebruikte spellen die nog ergens op je zolder liggen erg welkom: t’Lampeke zamelt deze in voor hun jaarlijkse Sinterklaas-actie. 

Het organiseren van een gezelschapsspellendag in de bibliotheek is een concept dat ontstaan is in 2007 en gekend is als de International Games Day. Het doel is om aan een zo breed mogelijk publiek het plezier te laten (her)ontdekken van het spelen van gezelschapsspellen. Binnen JCI, een wereldwijde organisatie voor jonge, ondernemende mensen met bijna 1.000 leden in Vlaanderen, staan zelfontplooiing en het ondersteunen van goede doelen centraal. 

Meer informatie kan je vinden op http://www.jcileuven.be/international-games-day-10-11-2018/ 

Leercentrum Agora.
Vertommen Leercentrum Agora.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.