Illegaal betrapt bij portefeuillediefstal

Illustratie PZ Leuven
Vertommen Illustratie PZ Leuven

Een 21-jarige jongen uit Kampenhout werd in de nacht van zaterdag op zondag het slachtoffer van een gauwdiefstal in een café op de Oude Markt in Leuven. Rond 1 uur voelde de jongeman geduw achter zich in het drukke café. Hij merkte snel op dat zijn portefeuille uit zijn broekzak was verdwenen. Het slachtoffer draaide zich om en stond oog in oog met de verdachte. Zijn portefeuille lag op de grond. De verdachte stampte die weg. Het slachtoffer raapte de portefeuille terug op en verwittigde de portier van het café. 

De politie kon de verdachte arresteren. Het gaat om een 24-jarige man die illegaal in België verblijft. Het parket dagvaardde hem meteen in toepassing van het snelrecht. De verdachte moet in december voor de rechter verschijnen.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sam Valkenborgs

    Wat een beslissing..

  • Jos Dupont

    Ja hij zal zeker komen , zo niet ga hem maar zoeken ! De zaak zal wel geseponeerd worden ! Hieraan zie je weer hoe het gerecht hier werkt , dat ze hem alhoewel hij hier illegaal wat blijkbaar niets betekend hem terug loslaten in de illegaliteit .

  • ANN LIMBOS

    Nen illegaal die ze in december dagvaarden ! En die komt direct af se !