iFixers start met hersteldienst aan huis

Bert Janssens van iFixers in de Bondgenotenlaan in Leuven
vertommen Bert Janssens van iFixers in de Bondgenotenlaan in Leuven
Wat moet je doen in tijden van corona als je smartphone, tablet of computer het begeeft? Daar heeft herstelbedrijf iFixers uit Leuven iets op gevonden. Voortaan bieden zij een ophaal- en afleverservice aan huis aan.

Net zoals alle andere winkels moest ook herstelbedrijf iFixers uit Leuven de deuren sluiten door het coronavirus. Maar in tijden van corona zijn toestellen zoals laptops en smartphones belangrijker zijn dan ooit om contact met de buitenwereld te onderhouden. Daarom besloot het Leuvense bedrijf om een gratis ophaal- en afleverservice op te starten, zodat klanten toch nog geholpen kunnen worden, zonder dat ze hun woning moeten verlaten. 

Hoe werkt het? Wie problemen ondervindt met zijn smartphone of laptop kan telefonisch een afspraak maken op het nummer 016/23 77 74. iFixers haalt het toestel gratis bij u thuis op, voert de herstelling uit en levert het toestel nadien terug bij u af. “Op deze manier kunnen klanten nog steeds gebruik maken van onze hersteldienst”, aldus iFixers.