Hulde aan de Leuvense atletiektrainer Mon Vanden Eynde met ‘Meeting voor Mon’

Mon Vanden Eynde op de foto met Ivo Van Damme
Vertommen Mon Vanden Eynde op de foto met Ivo Van Damme
Daring Club Leuven Atletiek organiseert zaterdag 17 augustus ‘Meeting voor Mon’, een kans voor atleten om zich te meten met de concurrentie en tevens een hulde aan atletiektrainer Mon Vanden Eynde. 

“Al voor de zeventiende keer brengt de atletiekclub hulde aan Mon Vanden Eynde, de meest succesvolle trainer die de club ooit had. Met de meeting wil de club herinneringen aan deze grootheid levendig houden, op de manier die hij zelf het liefst had gewild: met een feest van de atletiek”, reageert schepen van sport Els Van Hoof. 

Het deelnemersveld is dit jaar sterk bezet door onder andere Andreas Vranken (100 meter en lid van de nationale ploeg), Ali Hamdi (1.500 meter en nationaal kampioen korte cross) en Ben Broeders (polsstokspringer en nationaal recordhouder met 5,76 meter). Daarnaast komen er dit jaar ook heel wat andere nationale toppers naar Leuven, zoals Jonathan Sacoor (200 meter) en Pieter-Jan Hannes (1.500 meter). Landen als Frankrijk, Jamaica en Canada worden eveneens vertegenwoordigd. De ‘Meeting voor Mon’ vindt zaterdag 17 augustus plaats op de De Gaston Roelants Arena in Leuven. Meer informatie vind je op www.leuven.be/meetingvoormon.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.