Exclusief voor abonnees

Heel hotel in Leuven afgehuurd, maar niet iedereen wijkt voor sultan van Oman: “Ik annuleer niet al mijn reservaties”

.
Vertommen/AFP .
Hoog bezoek. De ernstig zieke sultan van Oman zakt af naar het Gasthuisbergziekenhuis om er een langdurige medische behandeling te ondergaan. Geen kleine eer voor het Leuvense team, al moet voor zijn mysterieuze komst in de binnenstad wél wat wijken: hotelgasten, bijvoorbeeld. Want een sultan, die komt niet alleen. Maar niet iedereen wijkt voor de sultan.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis30 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Katrien Smeyers

  Vandaag met het entourage van de sultan in de lift gestaan in het UZ, heel vriendelijke mensen. Waarom altijd die commentaren! Ik hoop voor de sultan dat hij beter word en nog enkele jaren zijn mooie land kan regeren!

 • Martin Amelynck

  Dit is niet zomaar een Sultan maar vooral een man met een groot hart.. hij gaf de vrouwen rechten. Ook een enorme eer voor Leuven.

 • WILLIAM TAELMAN

  Veel beterschap aan de sultan

 • Maurice Keukelaers

  Op TripAdvisor staan al 2 klachten van klanten die geannuleerd werden en er zullen er nog veel volgen.

 • Willy VanErps

  Van alle zagers en jaloersen hier is er waarschijnlijk niemand die dit hotel ooit zal gebruiken. Enkel mensen die geboekt hadden zouden zich misschien benadeeld kunnen voelen. Het is een groot compliment voor onze dokters dat die zieke mens denkt hier de beste kansen op genezing te krijgen.