Fietsteam politie schrijft 42 boetes uit

Het fietsteam van de Leuvense politie.
Vertommen Het fietsteam van de Leuvense politie.

Het fietsteam van de Leuvense politie heeft woensdag 42 boetes uitgeschreven voor verschillende inbreuken. De actie was gericht op gordeldracht, bromfietsen, overlast in parken en fietsdiefstallen aan het station. De boetes die werden uitgeschreven betroffen het niet dragen van de veiligheidsgordel of het gebruik van mobiele telefoons achter het stuur. Vier fietsers werden geverbaliseerd voor het rijden in de verboden richting. In totaal werden er 27 bromfietsen gecontroleerd, waarvan één bestuurder zijn rijbewijs nog moest inleveren door een uitspraak van de rechtbank. Eén iemand had ook een kleine hoeveelheid drugs op zak.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jos Dupont

    Rij dan op een mooie avond eens over het fietspad langs Wilsele vaart tot aan de sillo en op een paar uur heb je er 100 die zonder licht uw broek uitrijden.