Fietsers naar ziekenhuis na valpartijen

Een 32-jarige fietser uit Heverlee werd vrijdagavond even na 21 uur met lichte verwondingen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. De man reed op het tweerichtingsfietspad op de Erasme Ruelensvest toen hij ter hoogte van de Naamsesteenweg werd aangereden door een auto die van de steenweg de ring wilde oprijden.

Een 18-jarige fietsster, een studente uit Steenokkerzeel, werd vrijdagnamiddag even na 16 uur met lichte verwondingen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. Ze was in de Kapeldreef ten val gekomen toen ze op het fietspad een andere fietser wilde inhalen en daarbij dienst stuur raakte. Beide fietsers gingen tegen de grond en daarbij liep de 18-jarige wat kneuzingen en schaafwonden op.

Illustratie PZ Leuven
Vertommen Illustratie PZ Leuven

De verkeerslichten op het kruispunt Tervuursevest – Kapucijnenvoer hebben zaterdag een groot deel van de dag uitgelegen. Een 57-jarige man uit Hoeilaart reed zaterdagmorgen tegen een paal van de verkeerslichten nadat hij naar eigen zeggen had moeten uitwijken voor een auto die het rode verkeerslicht negeerde. De man kwam er met de schrik van af, maar zijn auto moest worden getakeld. Door de klap vielen de verkeerslichten uit. Het duurde tot na de middag vooraleer een technieker de lichten weer aan de praat kreeg. De vijftiger uit Hoeilaart legde een negatieve ademtest af.

Verkeerslichten aan kapucijnenvoer in Leuven werken niet
Vertommen Verkeerslichten aan kapucijnenvoer in Leuven werken nietReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.