Exclusief voor abonnees

Fabian ruilt Brasserie Improvisio tijdens coronacrisis in voor Broeders van Liefde in Bierbeek: “Ze schreeuwen om hulpverleners”

Fabian Deckers (links) regelde via drankenhandel Abts een lading Tönissteiner om een leuke wedstrijd te organiseren voor het personeel van de Broeders van Liefde.
RV Fabian Deckers (links) regelde via drankenhandel Abts een lading Tönissteiner om een leuke wedstrijd te organiseren voor het personeel van de Broeders van Liefde.
Tot voor kort gaf Fabian Deckers dag na dag het beste van zichzelf in Brasserie Improvisio in de Leuvense Brusselsestraat, maar de lockdown bracht Fabian op een ander pad. Een verrassend pad zowaar, want Fabian solliciteerde bij de Broeders van Liefde in Bierbeek als hulpverlener. “Ik had een takeaway kunnen organiseren in Improvisio, maar koos ervoor om de draad op te nemen als hulpverlener na 24 jaar op non-actief te staan”, klinkt het.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.