Erasmushogeschool verwelkomt studenten met Brusselse wafels

Brusselse wafels voor de studenten van Erasmushogeschool in Heverlee.
Vertommen Brusselse wafels voor de studenten van Erasmushogeschool in Heverlee.
Sinds deze week volgen bijna 800 graduaatsstudenten voor het eerst les aan de Erasmushogeschool Brussel. Een derde hiervan volgt les in Leuven, Heverlee en Diest. Zij werden vandaag getrakteerd op Brusselse wafels.

Een graduaatsopleiding bevindt zich tussen het secundair onderwijs en een professionele bachelor en blijkt populair bij heel wat studenten. Vandaag verwelkomde EhB in Leuven (Heverlee) een honderdtal studenten met Brusselse wafels. “Deze opleidingen werden tot voor kort gegeven werden door CVO Volt maar zijn nu volwaardig onderdeel van het hogeschoolonderwijs. Dat brengt heel wat voordelen met zich mee. De studenten kunnen nu rekenen op de sociale voorzieningen van de hogeschool en ook de interactie met de bacheloropleidingen is een grote meerwaarde. De expertise van de CVO-docenten werd uiteraard overgenomen”, klinkt het bij EhB.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.