Eindelijk een ‘leading lady’ voor Leuven…Geertrui Vanloo legt eed af als algemeen directeur van de stad

Geertrui Vanloo legt de eed af als algemeen directeur van de stad Leuven.
Vertommen Geertrui Vanloo legt de eed af als algemeen directeur van de stad Leuven.
Leuven heeft er even op moeten wachten, maar de stad heeft sinds gisteren een ‘leading lady’ in de rangen. Geertrui Vanloo legde officieel de eed af als algemeen directeur van de stad Leuven. Ze volgt stadssecretaris Gust Vriens op die met pensioen gaat.

“Een topvrouw voor de belangrijkste functie in de stadsadministratie. Uitstekende keuze van de bewindsmensen!” Het is slechts één van de vele reacties op de sociale media na de officiële eedaflegging van Geertrui Vanloo als algemeen directeur van de stad Leuven. Daarmee kroont ze zich meteen tot ‘leading lady’ van Leuven. 

Vanloo legde in het verleden al een hele weg af in de stadsadministratie. Sinds 2006 is ze actief bij de stad Leuven. Ze was onder meer directeur Sociale Zaken en schopte het nadien tot adjunct-stadssecretaris onder leiding van stadssecretaris Gust Vriens. Die laatste gaat met pensioen en nam gisteren afscheid. Vriens bouwde in zijn carrière de reputatie op als een man waar je een huis op kon bouwen. Opvolgster Geertrui Vanloo is vastbesloten om die lijn voort te zetten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.