Eerste editie Bronrock ontvangt groepen met een link naar de school

De speelplaats van De Klare Bron zal het epicentrum zijn van Bronrock
Vertommen De speelplaats van De Klare Bron zal het epicentrum zijn van Bronrock
Op zaterdag 27 april organiseert basis- en leefschool De Klare Bron-De Grasmus voor de eerste keer een muziekfestival op hun schoolterreinen in de Jules Vandenbemptlaan in Heverlee. Bronrock wordt een echt familiefestival waar doorheen veel activiteiten voor kinderen georganiseerd worden. Tegelijk vinden er verschillende optredens van groepen uit het Leuvense plaats met een link naar de school. Dit festival kwam voort uit het jaarlijkse schoolfeest.

“Wist je dat èlke band die komt spelen op Bronrock 2019 een Leuvense band is die een link heeft met leefschool De klare Bron-De Grasmus? Noisedriver speelde op de allereerste Bronrock, toen het nog gewoon een schoolfeest was. Het is te zeggen, Left Passage speelde daar en daar is Noisedriver uit ontstaan. Motion To Maintain is een band rond frontman Jonas Maes, oud-leerling van de Klare Bron. Carl Durant is op zijn beurt de papa van maar liefst drie (oud-)leerlingen van onze school. Euphoric heeft Nina Matterne als één van de drijvende krachten, ook zij is een oud-leerlinge van ons leefschooltje. C.O.D. is een gelegenheidsband waar onze meester Koen achter de drums kruipt. Rewind Productions is de upcoming Leuvense hiphop-formatie en revelatie. Dennis Aerts is niet alleen oud-leerling, hij is ook 1/3 van het MC-trio. Berry Quincy, een topper op vlak van eclectische rock-blues-roots-pop, heeft Dirk in zijn rangen. Op het podium onder de spots een beest dat muziek ademt door elke porie van zijn lijf, overdag gewoon papa van een kindje op de Grasmus”, klonk het enthousiast bij Pieterjan Vermassen, meester van het vijfde leerjaar.

Vanaf elf uur staan in het Heverleese de Leuvense bands klaar om de muziekliefhebber te entertainen. Kinderen jonger dan twaalf jaar betalen vijf euro inkom. Kinderen ouder dan twaalf jaar en volwassenen moeten tien euro inkomgeld uit de portefeuille tevoorschijn toveren.

Niet enkel kinderen zullen op 27 april aan hun trekken komen op Bronrock.
Vertommen Niet enkel kinderen zullen op 27 april aan hun trekken komen op Bronrock.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.