Dronken personen eindigen nacht in de cel

Illustratie PZ Leuven.
Vertommen Illustratie PZ Leuven.

Een 41-jarige man uit Leuven eindigde een nachtje stappen in de cel. De dronken kerel, die omwille van zijn agressief gedrag naar andere klanten toe, niet meer binnen mocht in een café op de Diestsesteenweg in Kessel-Lo, had zelf de politie en de ziekenwagen gebeld met de melding dat hij klappen had gekregen. Toen politie en ziekenwagen ter plaatse waren, bleek dat hij nog amper op zijn benen kon staan en agressieve wartaal uitsloeg. De cafébazin had hem aan de deur gezet en als reactie daarop begon hij op ramen en deur te kloppen. De man had een schrammetje aan de neus, maar verder geen zichtbare verwondingen. De dronkenman wordt opgepakt en opgesloten ter ontnuchtering. Er werd een proces-verbaal voor weerspannigheid opgesteld.

Ook een 24-jarige studente uit Heverlee die dinsdagnacht omstreeks 4 uur problemen veroorzaakte op een fuif in Alma 2 in de Vesaliusstraat, eindigde haar nachtje uit in de politiecel. De vrouw was stomdronken. Toen ze door de politie werd aangemaand om naar huis te gaan weigerde ze dit en werd ze agressief tegen de politie. De dame ging zo fel door het lint dat ze uiteindelijk moest worden geboeid en in de combi moest worden gedragen. Er werd een pv weerspannigheid opgesteld. Overlastpatrouilles stelden dinsdagnacht 8 GAS-pv’s op wegens wildplassen en 12 wegens het drinken van alcohol op de openbare weg na middernacht.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.