Drie gewonden bij vechtpartijen in het uitgaansleven

Vertommen
In het Leuvense uitgaansleven is een 40-jarige man vrijdagnacht gewond geraakt bij een incident. De man liep snijwonden op door glasscherven. Ook zaterdagavond vielen er twee gewonden, deze keer bij een schermutseling in een café in de Diestsestraat.

Een 40-jarige man uit Leuven werd vrijdagnacht omstreeks 3 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat hij op de Oude Markt een snijwonde in het aangezicht had opgelopen bij een schermutseling. De man, die onder invloed van alcohol was en zich de juiste omstandigheden van het voorval niet meer herinnerde, kreeg het in een café aan de stok met enkele onbekenden. Daarbij kwam het tot wat duw- en trekwerk waardoor de Leuvenaar ten val kwam. Daarbij verwondde hij zich aan enkele glasscherven.

Zaterdagavond even voor middernacht werden ook twee veertigers uit Leuven voor verzorging met een ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis. De twee hadden het in een café in de Diestsestraat aan de stok gekregen met andere klanten. Op straat voor het café kregen de twee nog enkele rake klappen en stampen in het gezicht. Een toevallige voorbijganger verwittigde de hulpdiensten. De politie is een onderzoek begonnen naar de omstandigheden van de vechtpartij en stelde een proces-verbaal op voor het opzettelijk toebrengen van slagen en verwondingen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.