Deze drie projecten mogen de Leuvense sportliefhebbers de komende jaren verwachten…

Schepen van Sport Johan Geleyns (CD&V) maakt de komende jaren werk van meer sportinfrastructuur in Leuven. “Ik blijf bouwen aan de sportieve toekomst van Leuven”, klinkt het. HLN zet de concrete projecten op een rij.

Het Celestijntje in Heverlee

“We beginnen half november aan het dak met een nieuwe bedekking en akoestische isolatie. Verder komt er een ontmoetingsruimte in hetzelfde gebouw. Voor de sporthal betekent dit een investering van 155.000 euro. Dit kan de aanwezige vechtsport- en dansclubs enkel ten goede komen.”

Vertommen

Sporthal in Heverlee

“In het voorjaar van 2020 renoveren we de buitenkleedkamers aan de sporthal van Heverlee. Hier gaan onze beachvolleyballers, de Hagelandse Running Club, FC Pakenhof Heverlee en Ultimate Jetset Frisbee Leuven van profiteren.”

PATRICK VERTOMMEN

Sporthal Rijschool in Leuven

“Volgende zomer komt de vloer van sporthal Rijschool in Leuven aan de beurt. We kiezen voor een sportvloer die zowel aan de noden van de rollerhockey als deze van de andere gebruikers tegemoet komt.”

VertommenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.