Danscentrum Aike Raes viert twintigjarig bestaan

Danscentrum Aike Raes
Piessens Danscentrum Aike Raes
Danscentrum Aike Raes uit de Hollestraat in Heverlee heeft een heus feestweekend achter de rug. Concertzaal Het Depot was dit weekend het decor van de festiviteiten voor het twintigjarig jubileum. Aike Raes organiseerde samen met haar partner Carlo Drappier vier straffe dansparty’s voor vier verschillende leeftijdscategorieën, waar heel wat bands kwamen optreden en dj’s plaatjes kwamen draaien.

Danscentrum Aike Raes opende op maandag 6 september 1999 haar deuren voor iedereen die gebeten was door dans en op zoek was naar kwaliteitsvolle lessen. In het prille begin draaide de dansschool op het enthousiasme van drie docenten: Aike Raes, Jennifer Regidor en Lenneke Rasschaert. Twintig jaar later is het team enorm gegroeid, want week na week genieten meer dan 1.500 kleuters, kinderen, tieners, studenten en volwassenen van dans in Danscentrum Aike Raes. En dat zeven dagen op zeven.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.