Crowdfunding opgestart voor G-voetballers

Crowdfunding opgestart voor G-voetballers OHL Greenstars uit Boutersem
Patrick Vertommen/RV Crowdfunding opgestart voor G-voetballers OHL Greenstars uit Boutersem
De OHL Greenstars uit Boutersem, het G-voetbalteam dat steun krijgt van Oud-Heverlee Leuven, organiseert met het Kisskissbankbank platform een crowfunding om hun werking te steunen.

Enkele jaren geleden werd de G-voetbalploeg Greenstars opgericht om jeugd met een beperking te laten voetballen. Ondertussen groeiden de Greenstars uit tot een begrip in het G-voetbal in de regio van Diest, Leuven en Tienen. Meer dan 35 jongeren met een beperking kunnen op maat voetballen en plezier beleven met leeftijdsgenoten.

Om die werking ietwat te verbeteren, heeft het bestuur van de Greenstars een crowdfunding opgestart in samenwerking met het platform Kisskissbankbank. Je kunt de crowdfunding steunen door een storting via www.kisskissbankbank.com/nl/projects/greenstars-g-voetbal?utm_campaign=started_project_email&utm_medium=email&utm_source=project_mailer
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.