Café Komeet op Oude Markt in Leuven sluit deuren

Kenan Cakar was 13 jaar lang de uitbater van Komeet maar daar komt nu een einde aan.
Vertommen Kenan Cakar was 13 jaar lang de uitbater van Komeet maar daar komt nu een einde aan.
De Oude Markt in Leuven verliest binnenkort een vaste waarde. Café Komeet sluit de deuren. “Ik ben op het punt gekomen dat het niet meer gaat. Horeca is onleefbaar geworden”, zegt uitbater Kenan Cakar.

Café Komeet is al twintig jaar een vaste waarde op de Oude Markt in Leuven. Daar komt binnenkort een einde aan want huidig uitbater Kenan Cakar heeft besloten om de handdoek in de ring te gooien. “Na 13 jaar onder mijn leiding ben ik op het punt gekomen dat het niet meer gaat en sluit ik met pijn in mijn hart de deuren. De tijd, de energie en het enthousiasme dat ik al die jaren heb gegeven, is niet meer in evenwicht. De laatste jaren zijn de kosten en de lasten hoger en hoger geworden...Horeca is helaas onleefbaar geworden. Ik wil de trouwe klanten nog bedanken en ook mijn collega’s van andere zaken op de Oude Markt voor de jarenlange goede samenwerking.”
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Nadine Pardon

    De dikke mannen maken Leuven gewoon kapot! Iedereen betaald zich blauw (die zelfstandig is) en de burgemeester speelt Sinterklaas !

  • Veerle Heymans

    Spijtig! Leuke zaak met vriendelijk personeel! We gaan jullie missen!