Café Bardot serveert champagne en wijn in stijlvolle herbruikbare bekers

Enkele bezoekers van de Beleuvenissen met de herbruikbare Bardot-bekers
Vertommen Enkele bezoekers van de Beleuvenissen met de herbruikbare Bardot-bekers
Café Bardot op de Oude Markt heeft tijdens de Beleuvenissen uitgepakt met stijlvolle herbruikbare bekers om champagne, cava of wijn te serveren. De bekers zijn bedrukt met hun logo. Een primeur in de Leuvense horecawereld. 

De laatste Beleuvenissen van dit jaar werden in glans afgesloten door optredens van niemand minder dan Kid Creole en Bent Van Looy. Geen 40 graden of onweer, maar een gezellige drukte in de Leuvense binnenstad. Bij café Bardot konden bezoekers voor het eerst champagne, cava of wijn drinken uit elegante herbruikbare bekers. 

Geen klachten

Iedereen weet dat het concept van herbruikbare bekers er zit aan te komen. Wij willen deze zomer testen wat de impact is en hoe de klanten dit ervaren. We zijn toch een van de eerste op de oude markt die de stap zetten, maar zijn er in alle stilte mee begonnen. Een conclusie kunnen we pas trekken na de zomer, maar we het loopt aardig goed. We hebben nog geen praktische problemen ondervonden of nog geen klachten gekregen van klanten”, zegt Erik De Rop, cafébaas van Bardot en voorzitter van vzw Oude Markt.

De bekers zijn duidelijk herkenbaar door het logo van Bardot en zullen in de toekomst telkens voor evenementen gebruikt worden. Voor wie wil ervaren dat wijn, champagne of cava hetzelfde proeft uit de speciale bekers kan vrijdagavond 2 augustus terecht bij Bardot voor een drankje tijdens de derde editie van ‘Leive Vloms’. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.