Burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a) kiest voor Belgische driekleur

Mohamed Ridouani tijdens zijn  eedaflegging bij provinciegouverneur Lodewijk De Witte.
Vertommen Mohamed Ridouani tijdens zijn eedaflegging bij provinciegouverneur Lodewijk De Witte.
De Leuvense burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a) is niet van plan om een nieuwe sjerp aan te schaffen. Met andere woorden: Ridouani blijft trouw aan de Belgische driekleur. “De kleur van de sjerp staat niet op mijn prioriteitenlijst”, klinkt het.

Burgemeesters mogen voortaan kiezen of ze een sjerp in de Belgische driekleur dragen of de Vlaamse versie in twee kleuren, met name zwart en geel. 

De Leuvense burgemeester Mohamed Ridouani is alvast niet van plan om te investeren in een nieuwe sjerp. “Dit is symboolpolitiek. Mijn prioriteiten zijn investeringen die bijdragen tot een beter bestuur en de kleur van de sjerp draagt daar niet toe bij”, klinkt het. “Ik wil als burgemeester investeren in zaken die er echt toe doen in mijn stad. Mobiliteit, sociale woningen,…noem maar op. Zo’n sjerp kost al snel enkele honderden euro’s en daar ga ik niet in investeren. Ik gebruik de sjerp trouwens zelden.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.